Berjaya Habiskan S2UiMOB

kelas blog shaklee
Alhamdulillah, dah selesai batch ketiga untuk S2UiMOB. Kalau nak tahu ini adalah kelas khas bagi mereka yang nak ber-blogging dan belajar buat website. Hanya Shaklee Independent Distributor je dibenarkan.
Kelas ni Free of Charge! Mentor kami belajar dengan Mentor Shakirah Karim yang merupakan pakar SEO number 1 di Malaysia. Dan beliau delivered pada kami secara percuma.
Memang untung siapa yang grab peluang ni dan fokus. Dalam kelas ni kami di ajar cara :
  • Tingkatkan trafik blog
  • Penulisan mesra SEO
  • Design blog mesra SEO
  • Design blog mesra mobile
  • Cara buat e-book
  • Convert penulisan pada sales

Dan macam-macam lagi!
Syaza put an effort dalam masa 3 bulan, viewers vitaminsyaza.com meningkat melonjak hampir ke 30 ribu! Alhamdulillah syukur.
Mentor Syaza bagi hadiah taw. Vitamin C Shaklee free hihi.
Syok, siapa join bisnes Shaklee sebab korang tak akan terkapai-kapai seorang diri. Tunjuk ajar dan didikan dari mentor sentiasa ada! 🙂

Categories:

1 thought on “Berjaya Habiskan S2UiMOB”

  1. Sha Mohamed says:

    Bagusnya.. semoga ilmu yang diperolehi digunakan sebaiknya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge