Cara Renew Ahli Membership Shaklee Banner Blog

Cara Renew Mudah Ahli Shaklee

Cara Renew Ahli Shaklee | Jadi ahli Shaklee ada banyak kelebihan. Rugi jika anda membiarkan membership Shaklee anda terbiar begitu sahaja. Dalam artikel ini kami akan berkongsi bagaimana Cara Renewal Mudah Ahli Shaklee.

Dua Jenis Expired Ahli Shaklee

CARA RENEW AHLI MEMBERSHIP SHAKLEE

Ada 2 jenis membership Shaklee yang expired.

  1. Total expired: Anda tak boleh dah nak renew sebab details anda dah tak wujud dalam sistem Shaklee
  2. Expired separuh: Data anda ada lagi dalam sistem, boleh renew – tak perlu daftar baru

Renew Ahli Shaklee Yang Total Expired

Ahli Shaklee bertahan untuk setahun sahaja. Kalau lepas setahun, dah expired. Jika anda nak check ahli Shaklee anda masih aktif atau dah expired, anda boleh WhatsApp Syaza untuk Syaza check-kan. 

CARA RENEW AHLI MEMBERSHIP SHAKLEE

Ahli Shaklee yang total expired, tak boleh renew. Anda kena register baru semula seperti dulu. Cara register ahli Shaklee yang baru ada 2 cara:

  • Percuma: Ada 2 cara nak dapat register ahli Shaklee percuma.
    • Beli produk Shaklee minimum RM500 ke atas, akan dapat automatik register ahli Shaklee percuma. 
    • Beli set promo Shaklee yang offer daftar ahli percuma
  • Berbayar: Bayar RM35 untuk daftar ahli Shaklee
promosi hello new you shaklee
Ini adalah contoh set promosi yang bila anda grab terus dapat daftar ahli Shaklee percuma. Nak tahu promo terkini Shaklee yang dapat sekali dengan register ahli free, boleh contact kami dekat WhatsApp

Step by Step untuk Ahli Shaklee Total Expired:

Jika anda nak Syaza bantu register kan ahli Shaklee total expired, terus direct klik dekat sini untuk Syaza bantu anda register ahli Shaklee anda yang dah total expired.

Tapi kalau anda nak buat sendiri, tanpa kehadiran orang tengah, follow step by step di bawah:

  1. Masukkan details pendaftaran anda dekat sini – Details daftar ahli Shaklee
  2. Lepas dah isi, anda follow je langkah seterusnya yang anda dapat dari SMS dan email
  3. Aktifkan keahlian Shaklee anda untuk guna ID Shaklee anda

Siap!

Renew Ahli Shaklee Separuh Expired

Anda dah tahu yang ahli Shaklee anda masih aktif cuma kena renew sebab expired separuh. Yang ini mudah nak renew.

Apa yang anda perlu buat ialah, beli mana-mana produk Shaklee, terus auto renew ahli Shaklee.

Tak kisah berapa pun harga produk tersebut, berapa banyak atau sikit pun anda beli – membership ahli Shaklee anda akan auto renew.

Step by Step untuk Ahli Shaklee Separuh Expired:

CARA RENEW AHLI MEMBERSHIP SHAKLEE
  1. Login ke akaun Shaklee anda di www.shaklee.com.my
  2. Masukkan ID dan password – kalau tak ingat klik je forgot ID / password – nanti dia send link untuk anda buat password baru dekat nombor telefon atau email yang anda guna masa nak daftar ahli Shaklee dulu
  3. Beli mana-mana produk Shaklee, dan tick kotak kecil yang menyatakan anda nak renew – siap! Membership ahli Shaklee anda dah renew
Untuk tahu lebih details mengenai renew ahli Shaklee separuh expired, contact upline iaitu orang yang anda daftar ahli Shaklee dengan dia dulu. Tak ingat siapa orangnya? CARA RENEW AHLI MEMBERSHIP SHAKLEE

‼️ PERHATIAN ‼️ : Untuk tahu lebih details mengenai renew ahli Shaklee separuh expired, contact upline iaitu orang yang anda daftar ahli Shaklee dengan dia dulu.

Tak ingat siapa orangnya? Jangan risau. 🙂

Anda boleh check siapa orangnya dengan WhatsApp nombor tertera – 6013-9606954

Selamat renew membership Shaklee! ^_^ Jangan lupa kongsikan post ini kepada kawan / team anda yang memerlukan.

(Visited 204 times, 2 visits today)

1 Comment

Leave a Reply