Home Facial Spa Bersama YOUTH

youth mask shaklee skincare
Zaman kini dah terlalu mudah untuk kita kelihatan cantik dan menawan. Tak perlu laburkan duit dengan banyak bagi facial spa di luar sana. Ikut saja regim penjagaan asas, atau jika rajin boleh dapatkan dan ikuti tips 10 langkah penjagaan kulit wanita Korea.
Masker muka atau mask adalah langkah asas bagi menampilkan kulit wajah yang lebih berseri. Cadangan penggunaan bagi kita, dalam seminggu digalakkan untuk menggunakan mask sebanyak 1-2 kali. 
Malah, bukan itu sahaja, kita juga perlu bijak memilih jenis mask yang sesuai dengan kategori kulit kita; berminyak, kering atau kedua-duanya iaitu kombinasi.
YOUTH tampil dengan produk regim penjagaan kulit yang baharu iaitu YOUTH Hydrating Gel Mask dan YOUTH Purifying Clay Mask. Jom kita ketahui lebih lanjut, kelebihan, manfaat dan keistimewaan masker perawat wajah keluaran YOUTH Shaklee, skincare semulajadi ini. 
YOUTH Purifying Clay Mask – Rawatan Wajah Segera, Detoks & Menyahkan!
youth mask shaklee skincare
Sangat sesuai bagi kulit berminyak dan kombinasi
Gabungan tiga jenis tanah liat yang kaya dengan mineral semulajadi, serbuk arang halus dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih di Lautan Pasifik ini berfungsi untuk membersihkan wajah dan menyingkirkan toksin pada wajah. Sel-sel kulit mati akan di buang dan kulit wajah menjadi lebih halus, cerah berseri. Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kombinasi. 
Rumusan ini menyerap dan menyingkirkan bahan pencemar, kotoran dan sebum berlebihan untuk membantu meminimumkan penampakan liang pori. Kulit lebih licin tanpa menghakis dan mengeringkan kulit.
FUNGSI
  • Membersihkan wajah
  • Menyingkirkan toksin 
  • Membuang sel kulit mati pada wajah
  • Mencerahkan kulit
  • Menghaluskan wajah
  • Mengurangkan masalah kulit berminyak
  • Liang pori lebih halus
  • Kulit licin dan halus
KESESUAIAN KULIT
  • Kulit Berminyak
  • Kulit Kombinasi (T-Zone)
YOUTH Hydrating Gel Mask – Rawatan Wajah Segera, Kembalikan Seri Wajahmu!
youth mask shaklee skincare
Gel emas untuk kembalikan seri wajah kita
Manjakan kulit dengan kelembapan yang mendalam serta melegakan untuk kulit yang lebih segar dan terhidrat. Gel emas ini padat dengan asid hialuronik, jus daun aloe dan gabungan pelbagai herba seperti Centella Asiatica dan ekstrak Chamomile yang memberikan kesegaran dan kelembapan yang berpanjangan kepada kulit. Khas untuk mereka yang memiliki kulit kering dan kulit kombinasi.
FUNGSI
  • Melembapkan Wajah
  • Menaikkan seri muka
  • Mengurangkan masalah kulit kering
  • Menyeimbangkan penghasilan minyak 
  • Memberi kesegaran harian pada kulit
KESESUAIAN KULIT
  • Kulit Kering
  • Kulit Kombinasi (T-Zone)
PROMOSI YOUTH MASK
Beli 2 YOUTH Mask, PERCUMA Organza Beg dan berus mask eksklusif YOUTH, serta panduan penggunaan cara menggunakan YOUTH Mask. 

Nak order Shaklee?

WhatsApp/Call 📲 0187684817 (Syaza) 😊 

Categories:

12 thoughts on “Home Facial Spa Bersama YOUTH”

  1. Tengku Sofia says:

    Huhu belum try lagi mask ni

  2. Vitamin Syaza (VS) says:

    Jommm kita try Kak Pia~ 🙂

  3. Eina Md Ali says:

    Best sangat Youth Mask ni, akak suka Clay Mask 😍 hehe

  4. Vitamin Syaza (VS) says:

    Wah. Mesti syok lepas pakai kan. Kulit rasa freshhhh!! Lepas pakai apply Toner YOUTH. Ya Allah segarrr. ;D

  5. Blog AzlindaAlin Bicara Mummy says:

    youth mmg best

  6. Vitamin Syaza (VS) says:

    Wah Mummy guna YOUTH juga? 😀

  7. Ai says:

    Hi.. Ai followback #108 =D

  8. Vitamin Syaza (VS) says:

    Thank You Ai =D

  9. Ucing Kadayan says:

    HI Syaza..saya dah lama follow awak (^_^)

  10. Vitamin Syaza (VS) says:

    Hi Ucing! Terima kasih Ucing. Nanti jalan-jalan singgah la selalu kat blog saya 😀

  11. Gerai Toyota says:

    Kunjungan perdana salam kenal

  12. Vitamin Syaza (VS) says:

    Terima kasih & salam kenal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge