Berapa Harga Sebotol Vivix dan Boleh Tahan Berapa Lama?

berapa lama boleh tahan sebotol vivix shaklee
Antara soalan popular bagi Vivix Shaklee ni ialah, harga dan ketahanan. Ketahanan ni maksudnya, sebotol tu boleh guna berapa lama, boleh di minum berapa lama. 
Info Ringkas Vivix Shaklee
Minuman botani yang dihasilkan 100% daripada bahan-bahan botanikal iaitu, anggur muscadine, polyganum cuspidatum, lobak ungu dan elderberry. Kesemua tumbuhan ini bersifat premium dan anggur muscadine adalah; nature’s rare grape in the earth. Sangat premium! Anggur muscadine tu kalau kita beli sendiri, satu tu boleh cecah RM 100. 
Cara pengekstrakan bahan botani ini hingga dihasilkan menjadi Vivix, telah dipatenkan khas untuk Shaklee Corporation. Vivix adalah sumber makanan tambahan yang mempunyai sifat anti-oksidan dan baik untuk kesihatan menyeluruh serta memberi tenaga. Sesuai untuk semua peringkat umur bermula 18 tahun dan ke atas, lelaki dan perempuan.
Berapa Harga Sebotol Vivix?
Harga latest, 2020, sebotol Vivix ialah RM 475 bagi 150 mL. Diskaun 20% bagi ahli Shaklee berdaftar bersama Syaza. 
promosi vivix shaklee februari 2019
Update : Bulan Februari 2020 ini kita ada PROMOSI VIVIX SHAKLEE, diskaun 30% harga jatuh menjunam, belum pernah Shaklee buat promo Vivix sebanyak ini. Iaitu, harganya hanya menjadi RM684 bagi dua botol! -Cooler bag while stock last- 🙂
Sebotol Tahan Berapa Lama?
Cara minum Vivix Shaklee ni ialah, sesudu sehari, pagi atau malam. Dan jika kita konsisten minum dengan cara ini, sebotol boleh digunakan selama hampir 1 bulan lamanya.
Dari Mana Saya Boleh Dapatkannya Hari Ini?
vivix sebotol tahan berapa lama
Hubungi Syaza di talian 018-768-4817 bagi mendapatkan Vivix hari ini. Klik di sini untuk WhatsApp. Free consultation disediakan.

Categories:

1 thought on “Berapa Harga Sebotol Vivix dan Boleh Tahan Berapa Lama?”

  1. ejulz says:

    terbaek 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge