Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya

Klik sini untuk join ^^

Syaza pilih untuk buku Mere (nampak word ni je hahahah). So Cuya, Syaza pilih buku ni taw nanti Syaza menang ahahaha. Postage I bayor sendiri, noted ahaha
  • Syarat yang simple dan mudah
  • Pemenang akan dihadiahkan zine percuma + buku pilihan yang boleh di pilih dari website/insta Cuya (Postage bayar sendiri kata Cuya haha)
All the best and goodluck pada semua yang join ya! ^^

Categories:

16 thoughts on “Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya”

  1. Shikin Razali says:

    Best of luck, Syaza.. Semoga ada rezeki untuk awak..

  2. Cuya says:

    hai..thanks for join..

    yg buku zine tu memg free postage,,sebb org yg sponsor tu org lain (pemenang RANDOM)

    kalau buku yang cuya tu je kene bayar postage…hehehe

    Buku MERE tu bertajuk MEREMANG…cite hantu..nak ke
    ? ekekeke

  3. Cik Suerin says:

    Semoga berjaya mendapat hadiah bukunya :)))

    #Follower 79

  4. Mrs. A says:

    Good luck!

  5. nohas says:

    Good luck..

  6. Vitamin Syaza (VS) says:

    thanks Kak! 🙂

  7. Vitamin Syaza (VS) says:

    hihi nak. sebab tak pernah ada novel genre hantu lagi kat syaza hehe ^^

  8. Vitamin Syaza (VS) says:

    Tq Cik Suerin 🙂

  9. Vitamin Syaza (VS) says:

    thanks kak 🙂

  10. Vitamin Syaza (VS) says:

    tq..

  11. Sha Mohamed says:

    Good luck Syaza..

  12. ct cheery says:

    All the best awk..blogwalking sini

  13. Delimasari says:

    gud luck – BW

  14. Cuya says:

    Terima kasih kerana join!

    senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa..boleh blogwalkng!

    nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/senarai-peserta-segmen-saya-nak-buku.html

  15. Cuya says:

    Ada pengumuman sikit..hehehe

    nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pengumuman-untuk-peserta-segmen-saya.html

  16. Cuya says:

    Silalah jenguk pemenang 😀

    nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pemenang-segmen-saya-nak-buku-free-by.html

    dan jangan lupa support GA kawan kita ni..

    nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/contest-ga-isi-buih-kata-komik-3.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge