Sijil Halal Shaklee 2018 [Terbaru]

Sijil Halal Shaklee 2018 Terbaru
Kalau semua nak tahu, Oktober lepas, 2018, Shaklee ada bawa masuk produk baru ke dalam Malaysia iaitu Zinc Plus Shaklee.

Boleh baca info tentang Zinc di sini, ada info tentang produk, harga, siapa yang sesuai dan semestinya fungsi Zinc Plus yang walaupun baru launch, dah ramai orang beli.

Jadi, Sijil Halal yang baru ini di update dan disertakan didalamnya Zinc Plus Shaklee yang halal dan dapat pengesahan dari badan pengesahan halal.

Shaklee selamat, suci dan halal 🙂

Islamic Services of America (ISA) di iktiraf oleh JAKIM Malaysia dalam memberi pensijilan halal kategori luar negara. 
sijil halal shaklee 2018 terbaru
Sijil Halal Shaklee 2018 [Terbaru]

Categories:

8 thoughts on “Sijil Halal Shaklee 2018 [Terbaru]”

  1. Sha Mohamed says:

    Seronok bila kita tahu produk yang kita ambil ada sijil halal kan syaza..

  2. Shafyqah Azahar says:

    baguslah ada sijil halal, baru tak diragui 😀

  3. ejulz says:

    terbaek 🙂

  4. Vitamin Syaza (VS) says:

    betul tu kak sha 🙂

  5. Vitamin Syaza (VS) says:

    betul dik 🙂

  6. Vitamin Syaza (VS) says:

    alhamdulillah. wife ejulz bleh try Set Bersalin Shaklee nanti,

  7. zarul farhana says:

    Tampa perlu ragu2 dh

  8. Nurzarini Ismail says:

    Oh, baru terfikir Shaklee pun ada sijil halal..terbaik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge