Vita-Lea Pilihan Kegemaran Ibu Menyusu

vita-lea shaklee untuk ibu menyusu
Sejak diformulasikan pada tahun 1915, merangkap multivitamin pertama di dalam sejarah dunia, Vita-Lea sering menjadi kegemaran para ibu yang sedang menyusukan anak. Secara peribadi, Syaza sendiri sangat menggemari Vita-Lea ini kerana manfaat-manfaat yang terdapat padanya.
Antara sebab utama Vita-Lea dari Shaklee ini sering menjadi tumpuan utama para ibu menyusu terutama bagi yang mengambil Set Menyusu Premium ialah, ia sangat membantu di dalam memberi tenaga sepanjang tempoh bergelar ibu menyusu.
Menjadi seorang ibu yang menyusukan anak, kita harus akui yang ianya adalah ‘pekerjaan’ dan tanggungjawab yang agak memenatkan. Tak hairan, kerana menyusukan anak adalah umpama mendaki sebuah gunung!
Sebegitu rasa penatnya. Penjelasan di sebalik perkara ini sudah lama kita tahu, ia terjadi kerana terdapat beberapa kejadian rembesan hormon disebaliknya. Namun, yang menjadi persoalan ialah, bagaimana cara untuk mengatasi masalah penat dan letih ini supaya kita kekal bertenaga sepanjang hari dalam menyusukan anak serta menguruskan rumah tangga?
Nah, inilah sebab musabab kerana apa Vita-Lea ini telah menjadi pilihan kegemaran ibu yang menyusukan anak! Ia sangat membantu memberi tenaga, badan tak mudah penat dan letih serta lesu.
Di dalam Vita-Lea, kita mengandungi 28 nutrien asas yang diperlukan tubuh badan dalam menyokong fungsi sedia ada bagi memastikan sistem tubuh kekal bertenaga sepanjang hari dalam tempoh menjadi seorang ibu yang menyusukan anak kita.
vita-lea shaklee untuk ibu menyusu
Antara vitamin yang terkandung di dalam Vita-Lea ini yang juga turut dikenali sebagai Multivitamin dengan formula Iron didalamnya ialah :
 • Vitamin C
 • Vitamin B
 • Zinc
 • Zat Besi
 • Iodin
 • Magnesium
 • Vitamin A
 • Kalsium
 • Vitamin D
Kesemua vitamin asas ini diperlukan tubuh setiap hari untuk menjalankan fungsi badan di tahap optimum dan menyegarkan! Adalah sangat digalakkan bagi ibu menyusu untuk kekal konsisten setiap hari mengambil Vita-Lea 2 biji satu hari. Dan, disarankan jika kita betul-betul seorang ibu yang menyusukan anak untuk ambil Vita-Lea ini bersamanya Set Menyusu Premium 🙂
Testimoni Vita-Lea Memberi Tenaga Ketika Penyusuan Anak
Testimoni Vita-Lea shaklee Memberi Tenaga Ketika Penyusuan Anak
“Mula kenal Shaklee sebab masalah badan lesu waktu bleeding anak nombor dua. Memang antara produk yang saya jatuh cinta time tu lah. Kalau sebelum tu balik dari kerja lepas maghrib dah membuta! Lepas amek Vita-Lea ni, boleh bertahan sampai jam 9 atau 10 malam. Kalau tak, biasanya mak tidur dulu dari anak-anak. Memang perubahan yang sangat obvious dari segi energy,”


Ingin mendapatkan Vita-Lea serta Set Menyusu Premium hari ini? Hubungi Syaza di talian 018-768-4817 (klik to wassap).

COD Shaklee Melaka disediakan dan pengeposan adalah ke seluruh Malaysia, setiap hari.

Categories:

1 thought on “Vita-Lea Pilihan Kegemaran Ibu Menyusu”

 1. ejulz says:

  terbaek 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge