Welcome February

Alhamdulillah dah masuk bula kedua dalam thaun 2019. Sekarang masa untuk soal diri sendiri, “Macam mana performance bulan 1 haritu?” Apa pun jawapannya, yang baik kita kekalkan, yang buruk kita cuba perbaiki dan tinggalkan. 
Stay tuned guys! Bulan Feb ni Shaklee ada promosi baharu taw. Bulan 1 hari tu, kita ada promosi ESP kan? Ala yang beli 2 diskaun 5% tu. So bulan ni promosi lain pulak. Harap maaf sangat siapa yang bertanyakan tentang diskaun ESP, sorry guys, dah habis semalam promonya huhu
Salam 1 Februari 2019 bersamaan 26 Jamadilawal 1440 H.
Syaza | Your Trusted Shaklee Distributor

Categories:

3 thoughts on “Welcome February”

  1. Siti Yang Menaip says:

    kejap sangat kan masa.. da bulan dua =)

  2. ejulz says:

    dah MAC dah.. cepat masa berlalu..

  3. Nurzarini Ismail says:

    Bulan 2 okay tapi bulan 3 ni in shaa Allah lagi okay, semoga hari awak pun okay2 jugak ye 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge