Testimoni Collagen Shaklee : Sunburn Hilang Dalam Masa Sebulan, Kulit Lebih Cantik

Sunburn mudah terkena kepada mereka yang berkulit cerah. Kulit akan kelihatan kemerahan seperti udang terbakar. Begitu juga dengan Puan Farhana Pakeh, salah seorang mangsa sunburn. Tetapi, setelah menggunakan Shaklee Collagen Powder , dalam masa sebulan sahaja, beliau telah berjaya mendapatkan kulit asalnya semula dan malah lebih cantik lagi!

Testimoni Shaklee Collagen Powder : Sunburn Hilang dalam sebulan
Testimoni Shaklee Collagen Powder : Sunburn Hilang dalam sebulan

Baca Selanjutnya 

Nak order Shaklee?

WhatsApp/Call 📲 0187684817 (Syaza) 😊 

Categories:

6 thoughts on “Testimoni Collagen Shaklee : Sunburn Hilang Dalam Masa Sebulan, Kulit Lebih Cantik”

  1. Sha Mohamed says:

    wah.. bagus..

  2. Vitamin Syaza (VS) says:

    Alhamdulillah. Memang best collagen ni. Kalau makan boleh terasa perubahan pada kulit. Lembut je kulit ^^

  3. Sunah Sakura says:

    saya pun antara orang yang mudah terbakar kulitnya kalo terdedah lama dengan cahaya matahari..skang baru rajin nakk guna sunblock

  4. adianiez AIDA says:

    last 3 years akak pernah consume ni, syaza.
    then, nak order, kalau tak silap takde stok for few months.
    thereafter, akak bertukar ke produk lain.
    bagus. akak makan 1 sachet je sehari, mlm. nak jimat.
    kesan nyer positif. alhamdulillah…
    cuma, akak tak boleh tahan sikit rasa nyer 🙂
    standard lah kan. ubat tak sedap, yg tu la terbaik, kan hi hi hi hi…

  5. Vitamin Syaza (VS) says:

    MasyaAllah. Akak pun pernah consume Shaklee Collagen ni? Terbaik. Syaza yakin inshaAllah waktu tu kulit akak mesti moist, dan boleh picit toink toink rasa kelembutannya kan ^^

    Haah kak, kolagen ni last year depa tak dak sekejap. Tahun ni baru masuk balik dengan new packaging! 🙂

    Hi hi betul kalau nak jimat amek 1 hari 1 sachet.

    Rasanya tak ada rasa actually. Tasteless. Tapi itulah jenis collagen yang terbaik. Lagi pun COllagen Shaklee ni memang pure collagen. Tak de campuran apa-apa.

    Kalau Syaza personally Syaza suka campurkan dalam jus oren ^^

  6. Vitamin Syaza (VS) says:

    Kulit jenis cerah ni ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge