Promosi Shaklee April 2020

Promosi Shaklee April 2020

Mengumumkan ketibaan bulan keempat dalam tahun 2020 iaitu April. Sekejap je dah masuk bulan keempat. Macam mana dengan perkembangan kehidupan masing-masing hari ini? Bertambah baik, atau masih di tahap yang…

Dulu Saya Paling Mengantuk Dalam Kelas

Dua bulan yang lepas Syaza dapat sorang pelanggan, seorang adik manis dari Universiti Sains Islam Malaysia, tengah cari makanan tambahan untuk overcome masalah letih dan lesu dia, dan juga multivitamin…

Berapa Keperluan Kalsium Ikut Usia Kita?

Siapa tak kenal dengan kalsium, sumber mineral paling utama untuk pastikan tulang, gigi kita kuat dan sihat. Kalau tak cukup kalsium, risiko untuk terdedah kepada masalah seperti osteoporosis sangat tinggi.…

Pengalaman Makan Ostematrix Masa Mengandung

Selalu Syaza kongsi pengalaman orang lain je kan, kali ni Syaza nak kongsikan sendiri pengalaman Syaza makan Ostematrix sepanjang Syaza pregnant. Daripada pregnant kali pertama, Syaza memang dah mula kenal…

6 Sebab Ostematrix Shaklee Kegemaran Ramai

Alhamdulillah hari ini kita kembali kepada keadaan cuaca yang sangat sempurna dan menyeronokkan! No more jerebu. TQ Allah. Syukur alhamdulillah. Hari ini Syaza nak kongsikan kepada semua, 6 Sebab Ostematrix…

Promosi Shaklee Oktober 2019

Selamat tinggal bulan 9. Let focus onto new month ahead! Yeah, macam biasa kalau masuk bulan baru kita akan keluarkan promosi terbaharu bagi semua warga Malaysia daripada Shaklee. Kenapa penting…

Air Sedap Wajib Time Jerebu Teruk

Semalam Syaza ke satu seminar di Kuala Lumpur. Keadaan Jerebu di KL sangat teruk! Terasa sakit tekak susah nak menelan dan mata pedih. Mujur semalam dalam seminar tu, kami disediakan…

Selepas 2 Bulan Lingkaran Gelap Pipi Kurang

Testimoni YOUTH Skincare Shaklee (Starter Set) Saya ada masalah kulit yang kering. Dan ada lingkaran gelap di bahagian pipi serta dagu. Selepas 2 bulan guna YOUTH Starter Set, lingkaran gelap…