Promosi Shaklee April 2020

Mengumumkan ketibaan bulan keempat dalam tahun 2020 iaitu April. Sekejap je dah masuk bulan keempat. Macam mana dengan perkembangan kehidupan masing-masing hari ini? Bertambah baik, atau masih di tahap yang sama? Walau apa pun mulakan bulan baru dengan ucapan penuh kesyukuran kerana di sebalik ujian dunia menghadapi wabak pandemik novel Coronavirus COVID19, kita masih ada rumah untuk berteduh dan makan minum yang cukup berbanding mereka yang lain. 
Apa pun, jangan lupa tingkatkan imuniti badan dan maintain antibodi kerana hanya mereka yang kuat antibodi boleh bertahan di dalam kekalutan wabak pandemik ini. InshaAllah. 
Promosi Shaklee April 2020
Eh jom la kita tengok apa la agaknya ya Promosi Shaklee di bulan April 2020 yang penuh dengan keberkatan ini sebab bulan Ramadhan tak lama lagi dah.
1. Promosi Cinch Shake Shaklee (Twinpack @ 10%)
Wow banyak tu 10%! Dapat 2 tong Cinch Shake Shaklee terus. Siap boleh pilih nak perisa apa, boleh perisa yang sama atau campur-campur perisa juga boleh. Cinch Shake datang dalam flavour coklat, kafe latte dan vanilla. 
Secara peribadi Syaza sendiri consume Cinch Shake Chocolat tetapi di Shaklee yang paling popular ialah perisa kafe latte. Kalian pula prefer perisa yang mana?
Cinch Shake dari Shaklee adalah protein minuman khas bagi mereka yang nak turunkan berat badan dan dapatkan inch loss dengan bentuk badan menarik tanpa membuatkan lemak menggeleber. Jadi, kalau nak kurus dan tak nak badan menggeleber, wajib dapatkan Promo Cinch Shake Twinpack @ diskaun 10% ni tau.
2. Peformance Drink Shaklee @ 10%
10% lagi. Dan boleh campur perisa, wow! Performance Drink ni minuman wajib yang harus dijadikan menu minuman semasa berbuka puasa tau. Sebab tu Shaklee offer promo ni masa nak dekat Ramadhan sebab, minuman ni adalah minuman elektrolit yang super popular sewaktu di bulan Ramadhan.
Syaza sarankan segera buat stok di rumah sebelum Performance Drink Shaklee habis di sambar orang lain. Memang air penyegar tekak di kala berbuka. Tak perlukan ais batu pun dah sedap sangat. Ada 2 perisa iaitu perisa lemon lime dan juga satu lagi ialah perisa oren. Kalau letak ais lagi fuh.. sedap! 
Paling penting dia less sugar dan tidak mengandungi bikarbonat serta gas! Bagi para Ibu yang mengandung dan menyusukan anak, jadikan Performance Drink minuman ketika bersahur dan campurkan bersama ESP Shaklee bagi mendapat sepenuh tenaga untuk berpuasa sepanjang hari bulan Ramadhan tanpa lesu dan letih. Stay energetic, mom! 🙂
3. Meal Shakes Shaklee @ 10%
MasyaAllah sekali lagi kita nampak perkataan 10%, kali ni untuk Meal Shakes pula sejenis minuman yang khas bagi kanak-kanak terutama untuk yang ada masalah sembelit, jenis picky eater, kurang berat badan dan memerlukan nutrisi tambahan serta sesuai bagi para ibu bapa yang nak cari minuman sihat untuk anak masing-masing.
Menjelang Ramadhan pula, bagi anak yang baru nak mula dan belajar berpuasa, wajib ibu dan bapa hidangkan Meal Shakes sewaktu bersahur supaya anak mendapat bekalan nutrisi secukupnya dan bertenaga walaupun ketika mula belajar berpuasa. Rasanya sangat sedap, kita sebagai ibu bapa pun boleh tumpang sekaki minum, hehehe. Oh ya boleh hidangkan bersama Performance Drink juga untuk keluarga dan anak-anak!
4. Vivix Shaklee Twinpack @ 5%
Rangkaian polifenol dan resveratrol yang menjadi pilihan pertama rakyat Malaysia di dalam Shaklee. Vivix dari Shaklee! Bulan April 2020, ada promosi Vivix tau. Bukan sahaja dapat diskaun 5% tapi, siap dapat cashback dan juga free postage. Wow!
Vivix Shaklee didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan kita untuk ambil setiap hari sebanyak sekurang-kurangnya 1 sudu pagi atau malam, atau pada bila-bila masa. Tidak ada masa spesifik yang ditetapkan sebagai pengambilan untuk Vivix. Boleh di ambil pada bila-bila masa. 
Bagaimana Nak Order Set Promo ni?
Terus order di sini >> Order menggunakan kad kredit atau kad debit. Jika ada sebarang masalah untuk order, boleh contact Syaza di 0187684817 (klik untuk WhatsApp)

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge