cara daftar ahli shaklee step by step

Cara Daftar Ahli Shaklee – Step By Step

Dalam artikel ini Syaza akan kongsikan dengan awak macam mana nak daftar ahli Shaklee.

Awak boleh terus WhatsApp Syaza untuk register dan redeem diskaun 20% harga ahli on the spot.

Atau..

Awak boleh self register sendiri tanpa melalui Syaza daripada sini.

Untuk tahu step by step macam mana nak register sendiri sampailah nak beli produk sendiri, boleh teruskan baca artikel ini sampai habis.

Nak daftar ahli Shaklee ada dua cara:

Daftar Ahli Shaklee Percuma

Jika awak beli sebarang produk Shaklee dengan sekurang-kurangnya RM 350 dan ke atas atau beli set promo dengan free membership Shaklee – awak boleh daftar secara percuma. Bayar harga barang dengan terus harga ahli dan dapat diskaun 20% terus (atau diskaun tambahan jika dinyatakan terutama untuk barang promosi).

Untuk awak yang ada nak beli produk Shaklee dengan amaun RM 350 atau yang nak tahu set promosi yang ada untuk free membership Shaklee. Boleh terus WhatsApp Syaza untuk check kelayakan dapat Free Membership – klik untuk WhatsApp Syaza

‼️ TERKINI PROMOSI DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA ‼️

cara daftar ahli shaklee percuma promosi terkini

Dengan promosi daftar ahli Shaklee percuma terkini anda boleh register percuma sahaja apabila anda mendapatkan produk bukan sebanyak 200UV tetapi hanya 60UV sahaja. Jangan lepaskan peluang ini. 

Daftar Ahli Shaklee Berbayar

Yuran pendaftaran ahli Shaklee adalah sebanyak RM 35 sahaja. Kalau awak daftar dan beli barang sekali, awak akan on the spot masa itu juga terus dapat harga ahli. 

Apa yang akan awak dapat lepas daftar ahli Shaklee? 3 benda awak akan dapat.

  • E-Starter Kit Shaklee. 

Dalam e-book PDF ini lengkap dengan katalog produk Shaklee, info-info yang awak nak tahu mengenai syarikat Shaklee, kajian saintifik serta peluang untuk jana pendapatan dengan Shaklee. Semua ni free sahaja.

  • Facebook Group*

Ini khas untuk awak yang register dengan Syaza sahaja. Awak akan dimasukkan ke dalam Facebook group tertutup private. Dalam tu akan ada update tentang Shaklee, promo serta eksklusif kelas nutrisi mengenai kesihatan dan produk Shaklee. Paling penting, Syaza akan kongsi cara-cara nak guna membership Shaklee untuk order bagi diri sendiri, kawan atau keluarga dan macam-macam lagi.

  • Starter Pack Produk Shaklee*

Awak akan dapat satu pack hadiah khas yang dalam tu ada sample produk Shaklee terpilih untuk awak. Lepas awak register boleh bagitahu Syaza untuk dapatkan starter pack ini secara percuma.

*khas untuk yang register dengan Syaza sahaja & tertakluk kepada terms and condition

Cara Register Sendiri Shaklee Tanpa Melalui Ejen Shaklee – Syaza | Step-by-Step

  1. Isi borang keahlian di sini. Pastikan isi semua maklumat yang di minta dengan langkap

  2. Lepas isi, awak akan terima SMS atau / dan emel yang memberikan password sementara dan juga ID Membership Shaklee awak. Sila periksa SMS awak. Kalau tak ada, periksa emel awak.

  3. Masuk ke www.shaklee.com.my untuk log in. Log in guna ID yang Shaklee dah bagi dalam SMS atau emel tadi dengan password yang juga Shaklee beri.

  4. Follow cara dalam video ini untuk aktifkan membership Shaklee awak

Selepas membership awak dah aktif, awak boleh buat belian sendiri daripada website seperti biasa.

Perlu bantuan?

WhatsApp Syaza di sini.

Frequently Asked Question (FAQ)

 

Q : SAYA NAK DAFTAR UNTUK MAKAN SENDIRI JE, TAK NAK BISNES. BOLEH?

Ya, semestinya.

 

Q : SAYA NAK DAFTAR UNTUK BISNES JE, BUKAN MAKAN SHAKLEE. BOLEH?

Boleh, tapi tidak digalakkan.

 

Q : MACAM MANA CARA NAK DAFTAR KALAU NAK BUAT BISNES SHAKLEE?

Cara daftar sama ada untuk makan sendiri, bisnes atau kedua-dua sekali adalah sama sahaja.

 

Q : ADA PEMBELIAN WAJIB MINIMUM SETIAP BULAN DIPERLUKAN?

Tiada.

 

Q : BOLEH TERUS DAPAT HARGA AHLI LEPAS DAFTAR?

Ya. Harga ahli dan manfaat ahli yang lain boleh dinikmati terus sejurus lepas daftar.

 

Q : BERAPA LAMA TEMPOH KEAHLIAN SHAKLEE?

1 tahun sampai birthday awak.

Q : RENEW SHAKLEE PERCUMA?

Ya asalkan belum expired ahli awak.

 

Q : MACAM MANA NAK RENEW PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE?

Beli sebarang produk Shaklee (tak kira harga berapa pun) 3 bulan sebelum expired dan awak akan auto renew percuma


Self Register Membership Shaklee

…atau…


WhatsApp Syaza untuk Register

(Visited 133 times, 1 visits today)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply