cara daftar ahli shaklee percuma

Cara Daftar Keahlian Shaklee Secara Percuma

Last updated on December 3rd, 2023 at 12:10 am

Terdapat dua cara untuk mendaftar keahlian Shaklee iaitu bebayar dan percuma. Dalam entri ini, anda akan mengetahui bagaimana nak daftar ahli Shaklee dengan percuma sahaja.

Cara Mendaftar Ahli Shaklee Secara PERCUMA

 
Sebelum ini, jika anda buat pembelian mana-mana produk Shaklee yang melebihi atau bersamaan 200 UV akan secara automatik mendapat keahlian percuma! Malah, dengan pembelian 200 UV ini anda turut sama mendapat CASHBACK dalam bentuk bonus ringgit Malaysia yang akan dikreditkan dalam akaun anda pada bulan seterusnya. Nilai cashback adalah bergantung kepada nilai UV pembelian. Lebih tinggi pembelian, lebih tinggi nilai cashback-nya.

PROMOSI TERBAHARU DAFTAR PERCUMA AHLI SHAKLEE TERKINI

cara daftar ahli shaklee percuma promosi terkini

Terkini, anda hanya memerlukan pembelian sebanyak 60 UV sahaja untuk melayakkan anda dapat daftar ahli Shaklee percuma dan terus dapat harga ahli di pembelian pertama. Berikut di bawah adalah antara produk yang anda boleh beli dan terus dapat daftar ahli Shaklee percuma:

Produk Shaklee Yang Anda Boleh Dapatkan Daftar Ahli Percuma Untuk Masa Sekarang

Di bawah adalah senarai produk Shaklee popular dengan nilai minimum 60 UV yang anda boleh dapatkan ahli Shaklee percuma dengannya apabila anda membelinya:

  1. Vivix
  2. ResV
  3. Collagen Plus Powder
  4. YOUTH Activating Serum
  5. YOUTH Radiance C+E
  6. YOUTH Starter Set
  7. ESP dan Cinch Shake
  8. Set Kurus Shaklee
  9. Set Hamil Shaklee
  10. Set Bersalin Shaklee

…dan banyak lagi. Anda boleh hubungi Syaza melalui WhatsApp dengan klik dekat sini untuk bertanyakan lebih lanjut tentang daftar ahli Shaklee percuma.

Kalau anda dah tahu nak beli yang mana dan nak register sendiri, boleh berbuat demikian melalui link dekat sini untuk daftar ahli Shaklee percuma. Baca details dalam entri Cara Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee untuk step by step daftar ahli Shaklee bagi anda yang ingin melakukannya sendiri.

(Visited 198 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave a Reply