PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023 BANNER

Promosi Shaklee April 2023

Promosi Shaklee April 2023 |聽Assalamualaikum, bulan ini Shaklee menyediakan pelbagai promosi menarik dengan diskaun yang sangat rahmah.

Jom tengok.

Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut, anda boleh hubungi Syaza melalui WhatsApp di talian 0187684817 (klik di sini untuk WhatsApp).

Semua harga yang tertera dah termasuk postage! 馃檪

Promosi Shaklee April #1 - Twinpack Save 25%

Untuk promosi pertama ini adalah koleksi vitamin Shaklee yang mana anda boleh dapatkannya pada harga diskaun jika membelinya dengan twinpack / dua botol.

1. Promosi GLA Complex Shaklee

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023 GLA

APAKAH KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE?

路 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
路 Meningkatkan kesuburan
路 Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
路 Membantu dalam menangani cabaran pre dan pasca menopause
路 Menguatkan kuku & rambut.
路 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
路 Membantu menangani ekzema
路 Membantu masalah kulit berjeragat
路 Mengandungi vitamin E untuk menguatkan
dinding arteri
路 Menguatkan immuniti badan
路 Mempelahankan process penuaan
路 Mengurangkan 鈥渂lood clot鈥 yang menyebabkan serangan jantung
路 Mengawal kencing manis
路 Mengawal kolesterol
路 Bagus untuk saraf

SIAPAKAH YANG MEMERLUKAN GLA COMPLEX?

鉁 Anda yang mengalami PMS / senggugut dan cabaran menopause
鉁 Anda yang mempunyai kitaran haid yang tidak tetap
鉁 Anda yang ingin ikhtiar untuk cyst
鉁 Anda yang sedang berusaha mendapatkan zuriat
鉁 Anda yang ingin cantik

Harga normal RM195

馃帀 Harga selepas diskaun RM145

2. Promosi Phytocol-ST Shaklee

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023 PHYTOCOL ST

KEBAIKAN PHYTOCOL-ST

鈫橈笍 Bagus untuk jantung dan kolesterol – ia membantu mengurangkan paras kolesterol jahat LDL.

鈫橈笍Bagus untuk kesihatan prostat orang lelaki – meningkatkan aliran air kencing dan mengurangkan jumlah air kencing yang tersisa di pundi kencing.

鈫橈笍Bagus untuk kesihatan mengurangkan berat badan – kajian menunjukkan fitosterol boleh mengurangkan tisu lemak.

鈫橈笍 Bagus untuk kesihatan otak – mengurangkan penghasilan plak yang berkaitan dengan sel otak.

Kesimpulannya, if tengok semua kebaikan phytocol ni, memang betul dia sangat membantu untuk MENCEGAH kolestrol jahat (LDL) berada dalam badan kita.

Harga normal ialah RM424

馃帀 Harga selepas diskaun RM307.50

3. Promosi Vitamin E Shaklee

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023 VITAMIN E

KHASIAT & KEBAIKAN VITA-E COMPLEX SHAKLEE

馃尭 Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya
馃尭 Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu
馃尭 Membantu mengurangkan risiko penyakit katarak
馃尭 Membantu melindungi jantung
馃尭 Melindungi struktur membran daripada rosak
馃尭 Membantu melancarkan peredaran darah
馃尭 Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut)
馃尭 Mengendurkan otot kaki dari kekejangan
馃尭 Meningkatkan kualiti air mani
馃尭 Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
馃尭 Menguatkan dinding kapilari
馃尭 Mengurangkan tekanan darah
馃尭 Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit
馃尭 Kulit dan rambut menjadi sihat
馃尭 Mencegah anemia
馃尭 Mengurangkan risiko berkaitan prostat
馃尭 Membantu kesihatan minda
馃尭 Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam.

Untuk pengetahuan semua, Vita-E Complex Shaklee ini adalah semulajadi yang mengandungi 10 mg Selenium untuk membantu penyerapan Vitamin E secara optimum.

Bahaya kalau Vitamin E tidak diserap sepenuhnya kerana akan menyumbang kepada pengumpulan toksik.

So, dengan Shaklee, anda tak perlu risau, kerana Shaklee menjaminkan product nya selamat, berkesan & semulajadi.

Harga normal RM330

馃帀 Harga selepas diskaun ialah RM245

4. Promosi Vita-Lea for Children Shaklee

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023 VITA LEA FOR CHILDREN

MANFAAT VITA-LEA FOR CHILDREN聽

18 jenis vitamin dan mineral yang mereka perlukan, 100% Vitamin A, C,D dan E serta kesemua 8 jenis vitamin B. Kalsium, Magnesium,Zinc, Cooper dan pelbagai mineral lain.

鉁旓笍 Sesuai yg ada masalah selera makan
鉁旓笍 Membantu dalam memberi kebaikan bagi berat badan kanak-kanak yang ideal

Kenapa Vita-lea Kids?

猸愶笍 Multivitamin
猸愶笍 Sangat sesuai untuk kanak-kanak
猸愶笍 Boleh kemam dan kunyah vita-lea ni
猸愶笍 Tidak mengandungi pewarna, pengawet dan perasa sintetik
猸愶笍 Rasa anggur

Kebaikan Vita-lea Kids Shaklee

鉁 Meningkatkan imune badan kanak-kanak
鉁 Menyokong pembentukkan gigi dan tulang
鉁 Membekalkan tenaga
鉁 Membantu mempercepatkan peyembuhan luka
鉁 Memberikan kulit dan rambut yang sihat

Harga normal ialah RM242.50

馃帀 Harga selepas diskaun adalah RM148.50

Promosi Shaklee April #2 - Rahmah

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023 SET RAHMAH A

Dalam Set Rahmah ini anda akan mendapatkan ESP dan Vitamin C Shaklee pada harga yang super jimat!聽

Harga normal bagi 1 Set ESP dan Vitamin C ialah RM298

Tetapi kini, anda boleh memiliki set ini pada harga RM109 sahaja termasuk postage.

Malah anda juga akan dapat register ahli Shaklee secara percuma dengan set ini.

Antara kebaikan vitamin c shaklee猡碉笍
鈻笍 Mencerahkan dan melembutkan kulit
鈻笍 Menjadikan tona kulit lebih sekata
鈻笍 Mengatasi masalah kulit sunburn
鈻笍 Merangsang penghasilan Collagen dalam badan
鈻笍 Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi
鈻笍 Menguatkan SISTEM IMUNISASI tubuh
鈻笍 Mengatasi masalah jerawat .
鈻笍 Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas

Antara manfaat ESP Shaklee 猡碉笍
鈻讹笍 ESP untuk tenaga berpanjangan
鈻讹笍 ESP untuk kurus, sebab bg rasa kenyang yang lama
鈻讹笍 ESP untuk ibu hamil – menguatkan rahim
鈻讹笍 ESP untuk kulit – parut, jerawat, strechmark, tumit kaki merekah
鈻讹笍 ESP untuk masalah gastrik
鈻讹笍 ESP untuk milkbooster
鈻讹笍 ESP untuk wanita yang ikhtiar hamil
鈻讹笍 ESP untuk kawal kolesterol
鈻讹笍 ESP untuk kawal bacaan gula
鈻讹笍 ESP untuk sembuhkan luka

Promosi Shaklee April #3 - Syampu Prosante

SHAMPOO SHAKLEE BAGUS UNTUK MASALAH RAMBUT 鉂

Adakah anda mempunyai masalah rambut atau ingin menjaganya supaya tidak bermasalah??

馃槺Rambut Berkelemumur??
馃槺Rambut Bercabang??
馃槺Rambut Rosak??
馃槺Rambut Gugur??

Jangan sebab masalah rambut mengganggu EMOSI kita鉂

Mungkin bagi sesetengah anda tidak berapa kenal lagi Shampoo Shaklee ini. Shaklee telah menghasilkan SET PROSANTE untuk apa jua masalah rambut.

Shampoo Pro Sante Shaklee best dan lain daripada yang lain sebab ianya :
鉁旓笍 Tidak mengandungi ramuan kimia yg kasar
鉁旓笍 Bebas DEA
鉁旓笍 Bebas SLS
鉁旓笍 Anti statik dan tidak mengering jadi rambut korang kekal flex
鉁旓笍 Menenangkan dan melembapkan, membuat kulit kepala rasa selesa dan bertenaga
鉁旓笍Menanggalkan minyak berlebihan, kotoran dan produk dandanan

馃槏Sangai sesuai untuk yang bertudung.

Shampoo Semulajadi Selamat dan Berkesan.

Harga asal RM228.75

馃帀 After less RM172.50

Promosi Shaklee April #4 - YOUTH

1. Grab YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Rich), FREE Clay ATAU Hydrating Mask

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023 YOUTH SHAKLEE MASK

Manfaat Youth Advanced Renewal Night Cream – Rich

  • Night cream – Rich ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba untuk menghidratkan kulit dengan mendalam
  • Melembutkan kulit
  • Kandungan Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu perbaiki dari dalam sel kulit semasa tidur
  • Membuat kulit kelihatan lebih muda, licin & cerah.

Night cream – Rich ini sesuai untuk yang :
鈻 Tidur atau bekerja dalam aircond
鈻 Mempunyai kulit kering dan terlalu kering

Harga asal 1 YOUTH Night Cream Rich ialah RM265

Tapi dengan promo ini anda boleh mendapatkan 2 barang pada harga yang sama.

Dengan setiap pembelian YOUTH Night Cream (Rich) anda akan dapat bersama PERCUMA YOUTH Perfecting Clay Mask ATAU YOUTH Hydrating Gel Mask.聽

Anda boleh pilih nak mask yang mana.

Jimat RM161!

2. Grab YOUTH Radiance C+E, FREE Clay DAN Hydrating Mask

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023 YOUTH SHAKLEE RADIANCE C+E

12 Kebaikan Radiance C + E Shaklee Untuk Kulit Muka

Jika anda mencari produk kulit yang tulen dengan kandungan 20% Vitamin C DAN Vitamin E, Radiance C+E Shaklee adalah jawapan untuk pencarian anda.

  1. Menegangkan kulit
  2. Mencerahkan kulit
  3. Mengurangkan kehadiran garis halus dan kedutan
  4. Mengurangkan kehadiran tompok usia seperti jeragat/pigmentasi
  5. Melicinkan testur kulit
  6. Memperbaiki tona kulit secara keseluruhan
  7. Memberi kelembapan dari dalam
  8. Mengurangkan kerosakan kulit akibat serangan radikal bebas dan UV (Vitamin C tulen dan Vitamin E adalah antioksidan yang kuat)
  9. Melindungi dan memelihara kulit
  10. Memudarkan parut
  11. Membantu menghasilkan sel kulit yang baru
  12. Mengembalikan keserian kulit (glowing)

馃帀 Dengan setiap pembelian Radiance C+E anda akan mendapatkan PERCUMA YOUTH Clay Mask DAN YOUTH Gel Mask

Jimat RM312.50!

Promosi Shaklee April #5 - Basic H

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023 BASIC H SHAKLEE

1001 KEBAIKAN DAN KEGUNAAN BASIC H SHAKLEE

Basic H Shaklee SELAMAT
-Tak bertoksin
-Tiada wap merbahaya
-Tanpa bahan kimia merbahaya
-Tiada pewangi
-Lembut ditangan
-pH seimbang
-Tiada Klorin

CARA MENGGUNAKAN BASIC H UNTUK MENCUCI

  1. Mencuci & membersih sayur-sayuran dan buah-buahan daripada racun & bahan kimia: Isikan air ke dalam besen dan masukkan 5 titik basic-h. Biarkan selama 5 鈥 10 minit.
  2. Mencuci & membersih ikan, ayam & daging & makanan laut daripada bahan awet:聽Isikan air ke dalam besen dan masukkan 2-3 titik basic-h. Biarkan selama 5 鈥 10 minit
  3. Mencuci & membersih makanan basah spt. Mee kuning, kueh tiau dsbnya daripada bahan awet:聽Isikan air ke dalam besen dan masukkan 2-3 titik basic-h. Biarkan selama 5 鈥 10 minit.
  4. Mencuci & membersih tempat dan peralatan memasak (terutama yang berminyak): Isikan air ke dalam baldi dan masukkan satu sudu teh basic-h dan gunakan untuk mencuci peralatan memasak.
  5. Mencuci & membersih bilik air, tandas, tangki, sinki, cermin tingkap, rak buku, almari dsbnya: Isikan air ke dalam baldi dan masukkan satu sudu teh basic-h kemudian mopkan atau lapkan tempat yang hendak dibersihkan kecuali bilik air dan tandas perlu diberus.
  6. Mencuci badan, tangan dan kaki daripada daki kotoran, pijar lada, dakwat marker pen, minyak dsbnya: Basahkan tangan dengan air kemudian tuangkan 2-3 titik kemudian digosok-gosok serta bilas.
  7. Mencuci & membersih lantai serta alat permainan: Isikan air ke dalam baldi dan masukkan satu sudu teh basic-h kemudian cuci alat mainan dan dibilas manakala cucian lantai tidak perlu dibilas selepas lantai dimop kerana ia mudah kering dan tidak melicinkan lantai.
  8. Menanggalkan gula-gula getah pada baju: Titikkan 5 titik di sebelah belakang baju yang terkena gula getah kemudian digosok-gosok hingga tertanggal.
  9. Mengasah pisau: Titikkan 4-5 titik pada pisau dan asah pisau seperti biasa sehingga tajam.
  10. Membersih dakwat pen pada tangan, baju: Titikkan 4-5 titik di tempat terkena dakwat, digosok dan kemudian dibilas.

KEGUNAAN LAIN:

  1. Menghapuskan kutu di atas kepala: Basahkan rambut dan ambil 10 titik basic-h dan lumurkan ke atas kepala dan ratakan. Setelah selesai balutkan kepala dengan kain tuala bersih dan biarkan selama 10-15 minit barulah dibilas.
  2. Terkena minyak, air panas atau melecur terkena benda panas: Sapukan terus basic-h ke atas tempat yang terkena tadi dan kulit tidak akan menggelembung atau melecur bahkan akan rasa sejuk.
  3. Menghindarkan & membunuh serangga seperti lipas, nyamuk, semut, lalat: Tuangkan 4-5 titik basic-h ke dalam botol semburan bunga yang dicampur air kemudian goncang dan semburkan kepada serangga.
  4. Sakit gigi: Masukkan 4-5 titik basic-h ke dalam cawan yang dicampur air kemudian kumur. Sekiranya sakit pada gigi berlubang titikkan 2-3 basic-h pada kapas dan letakkan pada tempat yang sakit.
  5. Gatal-gatal pada badan atau miang (masalah kulit): Tuangkan 4-5 titik ke dalam gayung. Kemudian gosokkan ke seluruh tempat gatal dengan menggunakan span mandian dan dibilas.
  6. Penyubur tanaman dan penggembur tanah: Air lebihan cucian basic-h boleh disiram pada pokok bunga dan tanaman lain untuk membantu kesegaran dan kesuburan.
  7. Menghilangkan karat dan daki pada barang kemas, jam tangan: Tuangkan 4-5 titik basic-h ke dalam mangkuk kecil kemudian rendamkan dan biarkan selama 15-30 minit, karat dan daki akan tanggal serta kelihatan kilat seperti baru.

FUNGSI LAIN BASIC H SHAKLEE

  • Basic H untuk menghilang kerak yang susah hilang pada periuk,Lantai rumah lebih berseri kan?
  • Basic H Boleh digunakan untuk membersihkan puting bayi yang ada kerak susu.
  • Basic H jugaboleh digunakan untuk membersihkan contengan krayon.

Basic H memang menjadi item wajib di setiap rumah. Sebotol Basic H boleh digunakan 6 bulan hingga 1 tahun lamanya.

馃帀 Promosi Basic H Beli 3 Free 1 RM156.20

馃槏 Set Yang Anda Boleh Dapat Register Ahli Shaklee Percuma

Register percuma dengan Set Rahmah! Pilih nak Set Rahmah A atau Set Rahmah B 馃憞馃徎

(Visited 90 times, 1 visits today)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply