Senang Rupanya Buat Boba Cara Sihat

resepi boba diy buat dari rumah versi sihat shaklee
Teh boba gula perang, bubble tea atau teh susu semua ini mengandungi 18.5 sudu teh gula dalam satu minuman! Sebenarnya ada cara lebih sihat dan mudah untuk menikmati minuman boba terutama di cuaca panas hari ini.
Stardust Cincau Cinch

cara buat air boba sendiri versi sihat
Gantikan Cinch dengan perisa pilihan anda 🙂 Nikmati dengan kepuasan penuh. Yang penting, ianya sihat dan penuh nutrisi (rujuk jadual nutrisi di gambar di atas)

Cara-caranya:
  1. Campurkan 2 scoop Cinch® Shake Mix Chocolate dan 1 sudu teh serbuk coklat (pilihan optional) dalam 1 cawan susu rendah lemak.
  2. Di dalam sebuah gelas bersaiz tinggi, tambah dan masukkan cincau serta ais.
  3. Kemudian tuangkan campuran Cinch® Shake Mix Chocolate.
  4. Jangan lupa untuk taburkan sedikit serbuk coklat dan siap sedia untuk dihidangkan!



Categories:

6 thoughts on “Senang Rupanya Buat Boba Cara Sihat”

  1. Wani Sukarno says:

    homemade boba tu memang banyak sangat pakai gula ,, tengok pun seram.. kalau dah dapat ganti macam ni lagi best nak makan

  2. Sunah Sakura says:

    ooo ini boba versi cincau eksss

  3. Vitamin Syaza (VS) says:

    Hehe aah. Mudah, cepat dan sihat. ☺️

  4. Vitamin Syaza (VS) says:

    Nyum-nyum!! Makan tanpa rasa bersalah gitu 😂

  5. Haulia Razali says:

    Wahh Cinch boleh jadi Boba Tea menariknya 🙂

  6. Vitamin Syaza (VS) says:

    Jom cuba! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge