Set Awet Muda Shaklee (Fungsi, Testimoni dan Harga)

Kulit tegang, anjal dan cantik walau usia kian meningkat menjadi impian setiap dari kita terutama untuk kaum wanita. Oleh sebab itu, di Shaklee kami menyediakan satu set yang khas bagi kita yang serius dalam penjagaan kulit bermula dari wajah dan di seluruh tubuh badan untuk kelihatan awet muda walaupun sudah memasuki usia 30-an dan 40-an, malahan 60-an! Kulit yang sihat datang daripada dalaman yang sihat dan sel badan yang ‘muda’. Tanpa membuang masa, jom kita sama-sama membaca untuk mengetahui lebih lanjut tentang Fungsi, Testimoni dan Harga Set Awet Muda Shaklee.
SET AWET MUDA SHAKLEE [FUNGSI, TESTIMONI & HARGA]
set awet muda shaklee
FUNGSI SET AWET MUDA
Dalam Set Awet Muda Shaklee, kita ada 5 item atau produk utama iaitu
  • Vivix
  • Sustained Release Vita-C Plus (Vitamin C)
  • GLA Complex
  • Collagen Powder Plus
  • Energizing Soy Protein (ESP)
Kelima-lima produk utama ini mempunyai fungsi tersendiri yang menyumbang untuk kulit kelihatan awet muda dan sihat berseri.
🔹 Vivix
Mempunyai kandungan polifenol yang terkenal dalam kecantikan kulit dan memberikan fungsi 
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
  • Mengurangkan penghasilan kedutan di wajah
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Menyokong penghasilan kolagen yang lebih sihat
  • Memberikan kulit yang lebih tegang dan muda

🔹 Sustained Release Vita-C Plus (Vitamin C)
Kita perlu mendapatkan Vitamin C setiap hari kerana tubuh badan kita tidak boleh hasilkan Vitamin C. Malah ia akan hilang setiap hari dari badan. Kekurangan Vitamin C akan menyebabkan kita mudah mendapat masalah kulit penuaan awal. Fungsi utama Vitamin C ini di dalam menjadikan kulit awet muda ialah
  • Menggalakkan penghasilan kolagen secara semulajadi
  • Menghaluskan kulit wajah
  • Memberi perlindungan extra kepada kulit
  • Memperbaiki tona kulit wajah
  • Memberikan tona kulit sekata 

🔹 GLA Complex
GLA adalah singkatan kepada ‘Gamma Linoleic Acid’ atau asid linoleik gamma. Dihasilkan dari minyak borage yang mengandungi kandungan GLA paling tulen, semulajadi dan berkepekatan tinggi. Gabungan istimewa GLA dengan minyak benih bunga matahari dan Vitamin E menyokong penghasilan kulit yang cantik berseri dan awet muda. Fungsi GLA Complex ialah
  • Menyeimbangkan hormon dalam badan agar membantu kulit lebih cantik
  • Mengelakkan masalah jeragat
  • Mengurangkan masalah pigmentasi dan tompok hitam
  • Melindungi kulit dari sinaran matahari

🔹 Collagen Powder Plus
Collagen Powder ini terbukti secara saintifik berkesan memberikan kulit awet muda seawal 8 minggu. Dihasilkan dari ekstrak sisik ikan merah laut dalam, dan mempunyai berat molekul paling rendah bagi mengoptimumkan penyerapan kolagen dalam kulit, ia berfungsi untuk
  • Mengekalkan keseimbangan kandungan kolagen dalam kulit
  • Mengurangkan kedutan halus di muka
  • Melambatkan proses penuaan awal
  • Menegangkan kulit
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Melembapkan kulit muka

🔹 Energizing Soy Protein (ESP)
Protein adalah keperluan asas dalam membina blok sel di dalam tubuh badan kita. Sel kulit memerlukan protein yang baik dan berterusan kerana kulit kita melalui proses pembaharuan di setiap 28 hari. Fungsi ESP ialah
  • Memperbaharui sel kulit dengan sel yang lebih baru dan cantik
  • Menegangkan dan menganjalkan kulit
  • Menyamaratakan tona kulit wajah
  • Mengecilkan liang pori pada wajah
  • Mengurangkan masalah kulit berminyak dan terlalu kering

TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Fara ambil fullset!
TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Kulit lebih lembap kesan seawal 17 hari
TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Wah cerah berseri~
TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Ada anak 1 dah tapi lebih cantik dari sebelumnya. Awet muda ~ 🙂
TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Kulit cerah dan moist semulajadi
TESTIMONI SET AWET MUDA SHAKLEE
Kesan ketara! Lingkaran bawah mata hilang, kulit lembap, lembut. Macam pakai make-up, padahal tak pun.

HARGA SET AWET MUDA

table.tableizer-table {
font-size: 15px;
border: 1px solid #CCC;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
}
.tableizer-table td {
padding: 4px;
margin: 3px;
border: 1px solid #CCC;
}
.tableizer-table th {
background-color: #8B0973;
color: #FFF;
font-weight: bold;
}

Item Harga (RM)
Vivix (150 mL) 475
Vita-C Plus (180 tablets) 97.5
GLA Complex (90 softgels) 91.25
Collagen Powder (15 sachets) 298
ESP (850 gram) 161.25
Total jumlah bagi satu set ini ialah RM 1,123. 
➤➤➤ Bagi yang membeli FULLSET ini, Syaza sediakan DISKAUN 20% dari harga asal dan FREE MEMBERSHIP Shaklee serta CASHBACK RM 44 kepada anda. Dan FREE POSTAGE! 😍
Hubungi Syaza hari ini bagi order Set Awet muda Shaklee dan, kepada yang nak beli Fullset sila ‘Redeem’ tawaran diskaun 20%, Free Membership dan Cashback kepada Syaza segera! Klik untuk WhatsApp Syaza.
Jadi, bagi kita yang sedang mencari produk suplemen dalaman untuk kelihatan awet muda Shaklee adalah jawapan terbaik kerana produk Shaklee merupakan jenama suplemen nombor #1 yang memberi kepuasan untuk hal ehwal kecantikan dan kesihatan.
Hubungi Syaza untuk dapatkan set ini bagi kulit anjal berseri hari ini

Categories:

36 thoughts on “Set Awet Muda Shaklee (Fungsi, Testimoni dan Harga)”

  1. Mohd Zarin says:

    Oh ada set awet muda rupanya Shaklee ni. Banyak juga produknya Shaklee ni dan fungsinya pun banyak juga. Harap sesiapa yang perlukan produk ni boleh beli nanti

  2. Julia Mahir says:

    Bagus nya tgk testimonial tu. Ada perubahan ketara kat pengguna-pengguna kan. Sesuai dgn diorang produk ni.

  3. Ana Suhana says:

    Wah shaklee pun ada set awet muda. Bagusnya.

  4. Aerill Hassan says:

    Tak pernah lagi try produk shaklee ni. Selalu jugak dengar nama produk ni.

  5. Rubiah Kadir says:

    Mestilah nak kulit mantain cantik je walaupun umur dah meningkat.

    Akak ni obses sikit bab kulit muka ni. Nak kulit sihat, tak putih pun tak pe. Hehehe

    Banyak kebaikan set awet muda ni. Sesuai sangat untuk mereka yang pentingkan penampilan kulit wajah 💗

  6. adianiez AIDA says:

    Akak ni ahli tau. Tp da lama x beli guna akaun sendiri. Sebab makan vit c jer. Tu pun few months baru beli.
    Nanti nak aktifkan la keahlian.

  7. Mahamahu says:

    Set Awet Muda tu tak tahan hehehee satu set lengkap dan semua ada kalau beli macam ni satu set rasa lebih murah. Produk Shaklee ni memang terkenal dan juga dijamin berkualiti….

  8. Bonda Chanteq says:

    Bab maintain awet muda ni semua wanita seronok nk baca ni….sapa yg xnak awet mudakan…terima kasih dgn perkongsian ni…banyak manfaatnya…

  9. Bella Jamal says:

    Menangis juga bila tengok harganya. Nak jaga kesihatan badan dan muka memang kena konsisten, then minum air secukupnya. Sis pun susah sangat nak istiqomah kalau makan-makan ubat ni.

  10. Alia Farhan says:

    Bab awet muda.. Sapa yang taknak kan.. Mesti la nak.. Saya mmg xleh tinggal. Vitamin C.. Wajib amik hari2 tau

  11. Māmy Syu says:

    Wah macam menarik je set ni!

  12. budakbandunglaici says:

    wah nampak ketara sangat beza sebelum & selepas. Produk shaklee memang famous kan ramai orang puas hati pakai. Set awet muda ni mesti ramai pengguna cari kan

  13. Atul Hamid says:

    Seronoknya kalau dapat kulit sihat + cantik ni. memang superb lah.
    Tapi apa-apa pun yang penting kena rajinkan + consume suplemen, result memang superb.
    Shaklee terbaik

  14. Zayani Zulkiffli says:

    Bnayak juga fungsi Vivix tu, boleh kata semua kes akan consume Vivix.

  15. Sunshine Kelly says:

    Wah memang nampak the perubahan, i have not try this brand yet. Nanti i check it out ya.

  16. aliah syafiqah says:

    Ramak kawan promote shaklee, tapi belum cuba lagi. Tengok testimoni macam tertarik. Hari hari sayambil vitamin c . Itu wajib.

  17. Pamela Yeoh says:

    wow macam menarik. wajib beli tu .. the vitamin c which ada kat dalam really makes your face feels so good!

  18. Mouse Mommy Treats says:

    Ramai testimoni baik ni, kena mengamalkan selama berapa lama baru ada kesan sebegini? Terima kasih atas pengongsian info.

  19. Vitamin Syaza (VS) says:

    Khas untuk yang menjaga kecantikan; this is the set 🙂

  20. Vitamin Syaza (VS) says:

    Alhamdulillah. Yang penting selamat digunakan, halal dan semulajadi. 🙂

  21. Vitamin Syaza (VS) says:

    Yer Kak Ana Shaklee ada juga Set Awet Muda ")

  22. Vitamin Syaza (VS) says:

    Jom cuba. Boleh mulakan dengan Daily Essential Set. Vitamin harian untuk kegunaan harian 🙂

  23. Vitamin Syaza (VS) says:

    Kak Ruby maintain cantik inshaAllah asbab Shaklee ni hihi. Mak anak 4 maintain gojes!

  24. Vitamin Syaza (VS) says:

    Oh akak ahli rupanya. Vitamin C tu 6 bulan bertahan memang 6 bulan seterusnya baru kita beli la kan hihi. Aktifkan akak banyak penjimatan dapat tu 🙂

  25. Vitamin Syaza (VS) says:

    Hehe tak menahan kan. "Set Awet Muda". Itu la nama yang sesuai sebab fungsi dia semua untuk beri kulit yang tak makan dek usia terlalu cepat. Di samping memudakan sel badan kita. Yeaps amek 1 set lebih murah dan jimat 🙂 Hasilnya pun berbaloi. inshaAllah

  26. Vitamin Syaza (VS) says:

    Terima kasih Bonda sudi singgah di sini! Betul Bonda, semua orang nak awet muda ")

  27. Vitamin Syaza (VS) says:

    Sis Bella, jangan menangis~ xD Benda boleh bawa bincang kita bagi less 20% hahhaa. Ye betul tu sis bab kesihatan and muka ni kena istiqamah penjagaannya 🙂

  28. Vitamin Syaza (VS) says:

    Tau dah rahsia kecantikan Alia 🙂

  29. Vitamin Syaza (VS) says:

    Menarik! Jom cuba 🙂

  30. Vitamin Syaza (VS) says:

    Jom cuba BBL 🙂

  31. Vitamin Syaza (VS) says:

    Terbaik Kak ATul ")

  32. Vitamin Syaza (VS) says:

    Vivix ni dia fokus kepada kesihatan DNA kita. Sebab tu mostly sesuai dengan Vivix kerana kesihatan kita bermula dari dalaman yang baik. But still, untuk dapatkan vitamin seperti Vitamin C, multivitamin semua, Vivix tak supply all that. Dalam Vivix kita ada Resveratrol dan Polifenol sahaja 🙂 khas untuk kesihatan DNA sel badan

  33. Vitamin Syaza (VS) says:

    You should Kelly! ")

  34. Vitamin Syaza (VS) says:

    Wajib! 😀 Coz kita tak dapat buat vitamin c kan 🙂

  35. Vitamin Syaza (VS) says:

    Kan Pamela. that's the basic one 🙂

  36. Vitamin Syaza (VS) says:

    If ada kolagen, within 8 weeks 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge