Bisnes Shaklee Kerja Dari Rumah Tanpa Modal

Hai, tengah mencari sebuah bisnes atau kerjaya atau perniagaan yang boleh di bina dari rumah? Tahniah sebab dah jumpa yang selayaknya iaitu bisnes atau perniagaan Shaklee! Ya, boleh di bina melalui rumah sahaja. Syaza sendiri sekarang ini sedang membina perniagaan Shaklee Syaza daripada rumah. Entri ini di taip dari rumah di small office home office (SOHO) Syaza.
Bisnes Shaklee, Kerjaya Kerja di Rumah Tanpa Modal
Tak Perlu Keluar Modal untuk Stok
Yup! Tanpa modal. Hanya dengan menjadi ahli Shaklee yang berdaftar di bawah Syaza, anda layak untuk membuat perniagaan Shaklee hari ini. Boleh terus dah collect untung runcit dan dapat bonus Shaklee.
Bagi yang dah berdaftar dengan orang lain semasa membaca entri ini, anda boleh cari siapa yang anda daftarkan diri dengannya. Kalau tak jumpa juga setelah bertungkus lumus mencari, inform Syaza, mungkin kelayakan anda dah expired dan mati.
Step pertama untuk memulakan bisnes Shaklee ialah dengan mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee. Hanya ahli Shaklee yang berdaftar sahaja layak untuk membuat perniagaan ini. Yuran keahlian punya ialah sebanyak RM35 sahaja. Macam mana nak daftar? Boleh terus daftar daripada sini. Syaza akan contact kalian dari pendaftaran di link ini. Atau contact Syaza terus pun boleh – +60187684817 (klik untuk WhatsApp)
Sistem Dropship 
Untuk hantar order pelanggan, tak perlu keluar rumah. Cukup hanya hantarkan daripada dalam sistem Shaklee. Customer order dan letakkan order di dalam sistem, Shaklee akan menguruskan 100% proses penghantaran kepada pelanggan kalian. Tugas kalian cuma duduk di hadapan laptop dan teelfon bimbit, untuk uruskan order pelanggan key in dalam sistem.
Untung Runcit 20%
Untung runcit bagi setiap item Shaklee yang kalian berjaya jual ialah sebanyak 20%. Ianya jumlah yang sangat besar. Syaza bagi contoh, sebotol Sustained Release Vita-C Plus Shaklee memberi keuntungan kepada kalian sebanyak RM19. Itu jika jual 1 botol, kalau 10 botol? RM190. Jumlah yang sangat besar dan banyak.
Komisen Keuntungan Bonus Tinggi
Bukan itu sahaja, selain daripada untung runcit yang tinggi, komisen keuntungan yang diberikan oleh Shaklee kepada kalian adalah besar. Setiap 1 item terjual mempunyai unit value (UV) yang tersendiri. Dan minimum bonus yang di bayar ialah sebanyak RM25, maksimum, boleh mencecah sehingga 5 angka, RM10,000 dah ke atas. Semuanya bergantung kepada sejauh mana hasil jualan masing-masing. Lebih besar jualan, lebih tinggi komisen.
Syarat Mudah
Syarat nak mulakan perniagaan Shaklee dari rumah tanpa modal ini ialah hanya perlu mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee dengan yuran keahlian serendah RM35 sahaja. Kalian boleh menikmati pelbagai tawaran eksklusif sebagai ahli yang orang lain tak akan dapat. Salah satunya ialah mengakses sepenuhnya laman web Shaklee tanpa batasan! Daripada laman web tersebut juga kalian akan menguruskan order para pelanggan.
Syarikat Kukuh
Shaklee Corporation telah bertapak di dunia selama 100 tahun. Ia sebuah syarikat yang kukuh dan telah memberikan ruang dan peluang untuk jutaan rakyat dunia menikmati hasil perniagaan dan kerjaya seumur hidup.
Semua dari Rumah
Bagi yang mementingkan sistem kekeluargaan, pendidikan anak-anak dan asuhan mereka sentiasa dijadikan keutamaan. Namun, kadangkala ekonomi memerlukan kita untuk melakukan sesuatu bagi membantu keluarga kita mengukuhkan kewangan. Dengan bisnes Shaklee, surirumah boleh membantu para suami kukuhkan lagi kewangan keluarga. Tak perlu keluar rumah untuk bekerja, masih boleh asuh dan didik anak sendiri dan dalam masa yang sama menikmati income serupa seperti mereka yang makan gaji.
Produk Terkenal, Mudah Jual
Shaklee ialah sebuah produk yang tidak asing lagi dalam kalangan rakyat Malaysia. Sangat mudah untuk di jual kerana ramai yang sudah mengenalinya. Jadi ia adalah sebuah bonus untuk kalian!
Macam mana nak daftar? Boleh terus daftar daripada sini. Syaza akan contact kalian dari pendaftaran di link ini. Atau contact Syaza terus pun boleh – +60187684817 (klik untuk WhatsApp)
(Visited 281 times, 1 visits today)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply