Testimoni Omega Guard Shaklee Untuk Budak Asma & Bronkiolitis

Kanak-kanak tak terlepas dari asma atau lelah ini. Ada yang dari kecil, ibu bapa dah sedar. Pantang makan aiskrim, yang sejuk-sejuk, mula anak di serang asma. Bila tengok anak terpaksa kena nebulizer, ya Allah sedihnya tak terkata.
Kalau boleh tukar tempat anak dengan kita, dah lama kita nak tukar, betul? Apa lagi kalau baby. Kecil lagi. Mana tahu apa. Yang tahu, nangis, berak, susu! Ulang dan terus ulang. Itulah rutin mereka.
Bagaimana anak bermula usia kecil boleh terdedah kepada asma?

omega guard shaklee kanak-kanak bayi asma lelah asthma bronkiolitis
Selain dari faktor keturunan, faktor persekitaran juga memainkan peranan yang sangat penting. Keadaan rumah, jarak anak dengan perokok, potensi jangkitan kuman dari orang yang sakit, mainan yang terdedah pada kuman dan sebagainya merupakan antara sebahagian faktor yang menyumbang kepada asma ini.
Imuniti bayi dan kanak-kanak tak sama seperti dewasa. Potensi untuk mendapat jangkitan dari penyakit yang ada sangat tinggi. Adalah sangat penting bagi kita sebagai ibu bapa untuk memastikan anak-anak kita tidak terdedah dengan faktor-faktor di atas serta menyediakan perlindungan pemakanan seimbang dan vitamin untuk kanak-kanak.
Testimoni Omega Guard Shaklee Untuk Bayi 3 Bulan Asma 

testimoni omega guard shaklee kanak-kanak bayi asma lelah bronkiolitis
Perkongsian dari Puan Syeera Azmi, “Anak kedua saya setahun yang lalu kena bronkiolitis start usia 3 bulan. Suspek asthma (asma) juga. 5 bulan berturut-turut saya teman dia duduk hospital. 

Asbab ikhtiar Omega Guard Shaklee, sekarang adik dah tak semput sejak umur 8 bulan. Tak perlu lagi dah nak check in hospital macam selalu.

Umur adik sekarang dah 2 tahun 1 bulan dah. Alhamdulillah!”
Omega Guard dari Shaklee adalah fish-oil atau minyak ikan yang kaya dengan Omega-3. Ia sangat membantu bagi mengatasi dan ikhtiar untuk masalah-masalah begini; asma, lelah dan bronkiolitis.
Dapatkan konsultasi percuma hari ini untuk produk Shaklee bersesuaian dengan anda, hubungi, 018-7684817 (Klik sini untuk WhatsApp)
Your Certified Shaklee Product Consultant

COD Melaka

Pengeposan ke seluruh Malaysia
(Visited 217 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. ejulz

    terbaek.. semoga bermanfaat utk anak2 yg ada astma..

Leave a Reply